مرکزسیار روستایی دهدشت

این مرکز از سال 1392 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .



خدمات مرکز :

 

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

اجرای نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

 

امکانات ویژه مرکز :

 

 

امکانات کارگاهی :

 

 

خدمات فراگیر :

 

خدمات رسانی به کودکان ونوجوانان درروستاهایی که ازلحاط فرهنگی ضعیف ترهستنددراولویت انجام می شود

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در یک شیفت ازساعت8الی 14

پرسنل :

 

یک نفرمسئول مرکز

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 1000 تومان برای عضویت در مرکز مجازی
 

نشانی :

 

دهدشت-میدان شهیدضیایی-جنب ترمینال کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان-کتابخانه سیاردهدشت

تلفن :

 

تلفن :  32261401

مسئول مرکز :

 

آقای احسان سعیدی

در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1404/07/15 - 12:16
  • تعداد بازدید: 115
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برپایی مهرواره هنری «رنگین کمان جادویی» با محوریت «ایران، سرزمین اقوام رنگارنگ»

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، میزبان مهرواره هنری عکاسی و تصویرگری «رنگین کمان جادویی» با شعار «ایران، سرزمین اقوام رنگارنگ» است.

به گزارش روابط عمومی کانون پروروش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد، مهرواره هنری عکاسی و تصویرگری «رنگین کمان جادویی» با شعار «ایران، سرزمین اقوام رنگارنگ» به مناسبت هفته ملی کودک برگزار می شود.

کارشناس آفرینش‌های هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در تشریح این رویداد اظهار داشت: این مهرواره با هدف تقویت هویت فرهنگی و خودباوری ، ایجاد گفت‌وگوی بین‌افرهنگی ، حفظ میراث ناملموس ، تقویت مهارت‌های اجتماعی و هنری و  ایجاد سند تاریخی برگزار می شود.

حورماه خلیلی در ادامه شرایط شرکت در این مهرواره را اینگونه برشمرد: مخاطبانان رویداد کودکان و نوجوانان هستند که می‌توانند در دو قالب عکاسی و تصویرگری با موضوعات «کودکان اقوام ایرانی» و «ایران قهرمان من» شرکت کنند و شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار عکاسی خود را از طریق پیام‌رسان «بله» به شماره‌های ۰۹۹۶۰۲۶۵۹۶۱ و ۰۹۱۷۷۴۱۵۳۲۳ ارسال و آثار تصویرگری نیز به آدرس راهنمایی، انتهای توحید ۵، اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، واحد آفرینش‌های هنری تا تاریخ 30 مهر تحویل شود .»

خلیلی در پایان تأکید کرد: این برنامه‌ها زمانی تأثیرگذارتر خواهند بود که کودکان و نوجوانان در تولید محتوا مشارکتی فعال داشته باشند. آموزش عکاسی به آنان و دادن دوربین به دست‌هایشان، می‌تواند روایتی اصیل و خودجوش از زندگی و فرهنگ اقوام گوناگون ایران زمین خلق کند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت